Uitslag finale DDD Award

uitreiking-ddd-award-voor-flexstagiairLet’s play together is ontstaan dankzij het initiatief DDD Award. Met ons idee hadden we de finale bereikt waar we 10.000 euro konden winnen om onze plannen te realiseren. Helaas ging deĀ eerste prijs op 8 september 2016 naar een andere sociale onderneming, namelijk de FlexStagiair (ondernemers en start-ups bieden gezamenlijk stageplekken aan zodat studenten leren ondernemen). Zij kregen van de jury de DDD Award en een cheque van 10.000 euro voor het realiseren van de plannen. Ik zal eerlijk zijn, mijn teleurstelling was groot omdat wij een goed plan hadden en ook omdat wij er veel tijd in hebben gestoken. Ons idee was echter geen winstgevende formule en dat was voor de jury wel een belangrijk aspect van deze Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *