Sponsoren

logo Hilti

Wij zijn ontzettend blij dat Hilti ons initiatief wil sponsoren. Hilti is een producent van gereedschap en zij leveren tijdens het evenement alle elektrische gereedschappen en ook ervaren en deskundige klussers om te helpen bij de bouw.
hilti.nl

logo Fonds 1818

Wanneer organisaties en mensen zich inzetten voor een betere maatschappij dan helpt Fonds 1818 door middel van geld en ondersteuning. Mede dankzij de steun van Fonds 1818 kunnen wij ons evenement gratis aanbieden.
fonds1818.nl

Logo Eigen Wij

Lets Play Together is een initiatief van Stichting Eigen Wij. Echter zij leveren ook veel eigen materiaal en middelen voor dit project. Denk bijvoorbeeld aan hout, gereedschap, schroeven, etc. En Eigen Wij stelt ook hun eigen terrein ter beschikking.
eigenwij.nl

logo boekfiets

Tijdens het evenement is ook de boekfiets aanwezig om kinderen en ouders te laten luisteren naar mooie verhalen en spelletjes te laten spelen. De Boekfiets doet dit helemaal gratis.
boekfiets.nl

Praxis Zoetermeer (inclusief Praxis Tuin) is zeer betrokken bij ons project. Zo hebben ze zelf al een zeepkist gebouwd om te zien welke materialen nodig zijn. Praxis Zoetermeer levert diverse materialen volledig gratis en een aantal materialen met een fixe korting.
Praxis Zoetermeer

Wij Doen Mee

Wij Doen Mee helpt kleine initiatieven die een groot verschil maken voor asielzoekers, vluchtelingen, ongedocumenteerden en statushouders. Wijdoenmee steunt ons evenement.
Wij Doen Mee

Dit initiatief zal een bijdrage leveren aan het woonplezier van de jonge inwoners van Zoetermeer. De gemeente heeft echter besloten ons niet te steunen.