Evenement details

Op 10 september 2022 zal het evenement Let’s play together gaan plaats vinden. Het doel van deze dag is om kinderen met elkaar in contact te brengen via creatie en spel. De hoofdactiviteit van dit evenement is het bouwen van zeepkisten en er daarna mee te racen. Een aantal teams zullen gaan samenwerken aan de bouw van een skelter / zeepkist. Bij de bouw zullen de kinderen worden begeleid door ervaren volwassenen die assisteren bij het toelichten van het bestaande ontwerp, het in elkaar zetten- en versieren van de zeepkist. Ook zullen zij er op toezien dat alle kinderen in het team worden betrokken bij de bouw.

Naast het bouwen van zeepkisten zullen wij tijdens het evenement ook andere activiteiten laten plaatsvinden die zorgen voor plezier en verbinding. Zodoende kunnen ook anderen die aanwezig zijn (gezinsleden, gasten en andere bezoekers) elkaar leren kennen. Voor de kinderen zijn er knutselactiviteiten, schminken, spelletjes, de boekfiets en meer. Voor de volwassenen (o.a. ouders) zijn er eveneens enkele creatieve activiteiten en stimuleren wij hen om te helpen bij de activiteiten voor de kinderen.

Tijdens het evenement worden ook drankjes en hapjes aangeboden. Natuurlijk is er koffie, thee en fris voor alle aanwezigen. Maar je kunt ook hapjes eten en jouw eigen cupcake versieren.

Het evenement zal worden georganiseerd aan de Voorweg 112 in Zoetermeer. Dit is het adres van de Stichting Eigen Wij. Dit is de perfecte locatie voor dit evenement! Op het terrein van Eigen Wij gaan wij een korte racebaan maken met een schans voor de zeepkisten. Er is naast de racebaan een werkplaats waar de teams hun zeepkisten kunnen bouwen. Op het terrein vinden ook de andere activiteiten plaats zoals lekker eten, spelletjes, knutselen, etc.