Wij staan in de Finale van de DDD Award

Met ons idee doen wij mee aan de “Dromen Denken Doen Award” (DDD Award). De Award wil ondernemers stimuleren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zodoende zijn diverse problemen van wijkbewoners voorgelegd aan Haagse ondernemers zodat zij konden gaan nadenken over een duurzame oplossing voor één of meerdere aangedragen problemen.

Er waren uiteindelijk 18 inzendingen van verschillende ondernemers. Hiervan mochten er 9 op dinsdagavond 24 mei 2016 hun plannen voor het maatschappelijke probleem dat zij willen oplossen presenteren. Ons idee “Let’s play together” is samen met nog 2 oplossingen door naar de finale van de DDD Award. Tijdens een ondernemersevent in Den Haag, het Ondernemersplein op 8 september, zullen de 3 finalisten hun oplossing nogmaals pitchen en één van de ondernemers krijgt het bedrag van 10.000 euro om zijn / haar oplossing te realiseren.

De oplossingen die kans maken op 10.000 euro zijn:

  • ‘Let’s Play Together’ – oplossing voor het probleem dat kinderen in asielzoekerscentra afleiding en troost missen
  • ‘FlexStagiair’ – pakt het probleem aan dat jongeren het vertrouwen in de toekomst verliezen
  • ‘Be Appy’ – heeft een oplossing voor het probleem dat ouderen de digitalisering niet bij kunnen benen.

Wij zijn super trots dat we door de jury zijn ‘doorgelaten’ naar de finale. Het is een zeer spannende race.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *